Tedaviler

BEMER® Terapi İle Tam Destek

Dünyanın en pahalı AR-GE yöntemlerinden faydalanılarak üretilmiş iyileşmenin ve zayıflamanın 1 numaralı destek cihazı BEMER® şimdi SABER Sağlıklı Yaşam Merkezinde zayıflama hastalarında da kullanılıyor. Artık zayıflamak da İmmün Sistemin Desteklenmesi de çok kolay.

BEMER®‘in en önemli özelliği, sınırlı işlev gören ya da bozuk kılcal damar dolaşımını etkin bir şekilde canlandıran çok boyutlu sinyal dokusudur. Vücudun  iyileşme ve rejenerasyon süreçleri için en önemli düzenleyici mekanizmaları destekler ve tamamlayıcı tedavi olarak güvenli bir şekilde kullanılır.

Hangi Durumlarda Kullanılır 

-Zayıflama ve  Ödem Atma

-Uyku problemleri

-Cilt Güzelliği ve Cilt Problemleri

-Organ ve dokuların daha iyi beslenmesi ve beslenmeye bağlı bozuklukların giderilmesi.

-Bağışıklık sistemini destekleme

-Enfeksiyon eğilimini azaltma

-Stres ve anksiyete neticelerini azaltma

-Vücudun ve zihnin performans yeteneğini yükseltme

-Stres yoğunluğunu azaltma

-Antrenman etkisinin gelişmesi

-Sporda ve Egzersizde yaralanma ve hamlama riskinin gerilemesi.

Şeker Hastalığında görülen dolaşımsal problemlerin azaltılmasında.(Diyabetik Ayak vb.)

-Hipertansiyon

-Otoimmün rahatsızlıklar

-ve dahası…

BEMER Terapi Etki Alanları?

Zayıflama Ödem Atma

Sürekli oturarak ya da hareket etmeden yapılan işlerde vücutta ödem ve bölgesel kiloya neden olan dolaşımsal bozukluklar ortaya çıkmaktadır.  BEMER® kılcal damarlar üzerine etki ederek dolaşımı düzenler. Bu sayede damar ağımızın %75 ini oluşturan kılcal damarlar spor yapmış bir bireyin dolaşım sistemi gibi etki gösterirler. BEMER® dalgaları bunu yaparken yaşlılarda ve kalp hastalarında kullanılabilecek kadar güvenli bir etki gösterir.

Cilt Güzelliği ve Cilt Problemleri

Çünkü cildimiz en büyük organımızdır. Vücudumuza aldığımız her besinin en son atık olarak ta cildimize ter olarak ulaştığı bilinir. Bu sistem bozukluğu  kılcal damarların tıkanmasıyla cilt altlarında sivilce ve lekeler şeklinde kendini gösterebilir. BEMER® avrupada kılcal damarların tıkanıklığını önlemek amacıyla birçok  klinikte kullanılan profesyonel bir cihazdır.

 Bağışıklık Sisteminin Güçlendirilmesi

BEMER® tedavisi ile beyaz kan hücrelerinin reaksiyon eğilimi yükseltilir. Bunun sayesinde dışarıdan gelen tehlikelere karşı etkili bir şekilde aktif olurlar. Bu temel üzerinde tüm bağışıklık sistemi, vücudu enfeksiyon veya stres nedeniyle oluşan sıkıntı veya zararlı çevre faktörlerine karşı daha iyi ve daha etkili bir şekilde koruyabilmek için güçlendirilir.

Vücuda Özgü Kendini İyileştirme Süreçleri

Vücudun doğal regülasyon mekanizmaları çevremizdeki değişiklerle (sıcaklık, su, hava, gıda) her zaman en iyi şekilde uyumlu olmamızı destekler. Böylece organizmanın işlevi her zaman için mümkün olduğu kadar iyi bir şekilde yerine getirilmesi sağlanır. Bu, regülasyon süreçlerinin (hastalık) aşırı yüklemelerle karşı karşıya kaldığı durumda vücudun oluşan bozuklukları gidermesini de kapsar. BEMER terapi vücudumuzun bu onarım aktivitelerini (iyileşme süreçlerini) ilgili süreçlere katkısı olan tüm hücrelerin çalışma koşullarını iyileştirerek destekler – çünkü geliştirilmiş bir mikrosirkülasyon bunun için ön koşuldur.

 Yara ve Yaralanmaların Daha Çabuk İyileşmesi

Yara iyileşmesi vücutta gerçekleşen farklı süreç dizisinden oluşur. Öncelikle yara nedeniyle tahrip edilen dokuların (hücre ünitesi) çözülüp çıkartılması gerekir. Ondan sonra onların yerine yeni ve sağlıklı dokular oluşturulabilir. Bu da bu sürece katkısı olan tüm hücrelerin yüksek ölçüde performans göstermesi anlamına gelir.Bu performansı gösterebilmek için hücrelerin en iyi bir şekilde beslenmesi ve temizlenmesi gerekir ve bu da sadece ilgili alanlarda sağlıklı bir mikrosirkülasyon ile sağlanır. BEMER tedavisi burada etkili bir mikrosirkülasyon sağlar ve böylecehücrelerin performans yeteneğini destekler. Sonuç: Daha hızlı yara iyileşmesi.

Beynin ve Vücudun Oksihemeglobin Düzeyini Artırmak

Genel anlamda vücuda oksijenin taşınmasında daha dengeli ve verimli bir yol izlendiği için iyileşme hızı büyük ölçüde artar.  Mesela Beynin beslnemesinde Craniumdaki dolaşıma etkide bulunarak, Uyku Problemleri, Stres ve Depresyon, Huzursuzluk, Hiperaktivite ve hatta ileri derece beyinsel fonksiyon dengesizliği olan rahatsızlıklarda bile iyileşme sağlar. Gelişimsel yanıtı arttırıp; çocukluk çağında beynin gelişiminin bir parçası olan olan ATP ihriyacını hücrelere daha fazla oksijen taşıyarak gidermiş olur.

Dünyada Kabul Gören Patentli İyileştirici Güç

Aşağıdaki Video Bemer’in Vital Mikroskop ile kılcal damarların dolaşımını ve beyaz kan hücrelerinin koordinasyonu nasıl düzenlediğini öncesi ve sonrası şeklinde göstermektedir.

İlgili Mesajlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir