Tedaviler

Şelasyon Tedavisi

Şelasyon yani diğer adıyla kıskaçlama tedavisi vücudumuzda toksik olarak bulunan ağır metallerin veya minerallerin çeşitli tekniklerle kıskaçlanıp vücuttan uzaklaştırılmasıdır. Bu metaller bir çok nedenden dolayı vücutta birikerek vital fonksyonları engeller boyuta ulaşmaktadır. Sebebi bilinmeyen pek çok rahatsızlığın arka planında ağır metal toksifikasyonu olabilir. Bunlardan öne çıkan bazıları şunlardır;

1.Anksiyete, Huzursuzluk ve Depersyon

Depresyon şizofreni, bipolar bozukluk gibi bir psikiyatrik problemde esas sorun genellikle ağır metal zehirlenmesi olabiliyor. Bu tarz rahatsızlıklarda PNİ(Psikonöroimmünolojik) bakış açısına göre alüminyum, cıva ve kurşun gibi ağır metaller bu durumdan sorumlu tutulur. Özellikle Aliminyum hücresel metabolizma için gerekli olan enzim ve proteinleri etkileyerek beyinde dejenerasyona yol açar.

2.Halsizlik Dermansızlık İsteksizlik

Yataktan dayak yemiş gibi uyanıyor, yeterli dinlendiğinizi düşünmenize rağmen her sorulduğunda yorgun hissediyorsunuz. Doktora da gittiniz tahliller normal. Etrafınızda bir sürü kişi bunun size psikolojik olduğunu söyleyerek işin içinden sıyrılıverir. Sorunun kaynağında ağır metal zehirlenmesi olabilir.

3.Eklem ve Kas Ağrıları

Şelasyon tedavisi ile sebebi bilinmeyen eklem ve kas ağrılarının tamamına yakını çözülebiliyor. Çünkü çözüm bazen gözümüzün önündedir.

4.Vücut Direncinin Düşük olması

Aman üşütmeyeyim nezle olurum!
Siz de hayatını çıtkırıldım bir şekilde geçirenlerden misiniz?
Sebebi vücutta immün sistemi baskılayan ağır metaller olabilir. Basitçe üstesinden gelebileceğiniz rahatsızlıklar için bile doktora gitme ihtiyacı duyuyorsunuz, sizce de bu işte bir terslik yok mu?

5. Kansızlık

Gerekli bütün testlerimi yaptırdım. Nedenine başta bakan olmadı sonrasında da herhangi bir şey bulan olmadı. İlaçları kullandım tekrar ölçüm yaptım. Kan değerlerim yine de bir türlü düzelmiyor.

6.Kısırlık-İnfertilite

Ağır metallerin erkeklerde sprem sayısını azalttığı ve hareketliliğini sonlandırdığı biliniyor. Kadınlarda ise genelde nedeni bilinmeyen infertil sendromlar veya düşüklerin nedeni yine buna bağlanabilir. Doktorunuzdan bir de bunların araştırılması talep edilebilir.

7. Kemik erimesi(Osteoporosis)

Evdeki pillerden, içilen sigaradan yayılan bir mineral olan Kadminyum kemik erimelerinin baş kahramanıdır. Çoğu zaman kemik erimesi olan kişiye yüksek doz kalsiyum başlanır bu akıllıca bir hamle olmasına rağmen ne yazık ki tek başına hem mineral desteği olarak hem şelasyon ajanı olarak düşünüldüğünde yetersiz kalır.

8.Unutkanlık, Alzheimer ya da Parkinson

Nörolojik rahatsızlıklarda her zaman atlanan bir şeydir metal zehirlenmeleri. Hafıza sorunları, unutkanlık, konuşma zorluğu, depresyon, kaslarda halsizlik. Kısacası beyni etkilemiş bütün rahatszılıklarda ağır metal riski araştırılmalıdır. Örneğin alzheimer benim tabirimle ‘Aliminyum Folyo’ hastalığıdır.

8.Otoimmün Rahatsızlıkar

Romatizmal hastalıklar, Hashimato hipotiroidi ve multiple skleroz (MS), otizm otoimmün hastalık olarak nitelendirilebilir. Otoimmün rekasiyonlarda vücudun kendi askerleri kendi hücrelerine saldırır. Anlaşılması zor hücresel davranış bozukluğunu ağır metal zehirlenmesi olasılığını göz önüne alarak değerlendirmelisiniz. Hatta bu şikayetlerle doktora gittiyseniz ve doktorunuz ağır metallerden bahsetmediyse büyük olasılıkla yanlış yerdesinizdir.

9. Böbrek yetmezliği

Vücudumuzun gider çukur olan böbreklerimiz ağır metal gibi değdiği yerde işlev bozukluğu yaratan maddeleri vücuttan gönderirken kendini kurban eder. Ayrıca hormonal aksın bir başka kahramanı da böbrek üstü bezleridir. Ağır metaller buradaki dengeyi de bozarak böbrek üzerinde sekonder olumsuz etki yaratırlar.

Nereden Geldi Başıma Bu Ağır Metaller?

  1. Hava
  2. Kullanım ve içme suları
  3. Besinler
  4. Bilinçsiz kullanılan besin destekleri
  5. Kalitesiz Giyecekler
  6. Oyuncaklar
  7. Mutfak gereçleri(Tava, plastik kaplar, aliminyum folyolar, streç filmler vb.)
  8. Cıva içeren  diş dolguları
  9. Elektronik ev eşyaları
  10. Parfümler, oda kokuları ve deodorantlar
  11. Makyaj malzemeleri, saç boyaları
  12. Sanayi işçisi olmak, petrol
  13. Yol kenarında yaşamak
  14. Diş macunları, ağız gargaraları
  15. Mide koruyucu haplar
  16. Konserveler, teneke içecekler
  17. Deterjanlar
  18. Bazı Peynir Türleri
  19. Bazı tuzlar
  20. Kalitesiz Ton Balığı Konserveleri
  21. Bazı şarap ve biralarda
  22. Yeni alınan ev eşyalarında ve arabalarda…

ve daha birçok yolla vücudumuz ağır metallerin gazabına uğrayabilir
.

Siz İyisi mi Şelasyon Tedavisi İçin geç kalmayın…

PNİ. DYT. Sahir BEYAZ

Beynin  nöronlarının cıvaya maruz kaldığında nasıl davrandığını görmek için tıklayın.

 

İlgili Mesajlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir